Silver Clan

The best Clan on Existence ! :)

• Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

ANKIETA OBOWIĄZKOWA !!

#1 2007-12-12 17:39:03

darkmelon

Moderator

Punktów :   

WYNAGRODZENIA

warunki sa takie jesli ktos sie stara i zyje z clanem pomaga innym i nie stoje z lvlem mzoe wybrac sobie jedna rzecz z clanowego wh

oco c'mon ??

#2 2007-12-12 21:30:35

Unnamed

Użytkownik

5133951
Punktów :   

Re: WYNAGRODZENIA

Wybacz Melon jesli moje zdanie Ci sie nie spodoba, ale wg mnie to troche glupie.
Po 1 klanowicze powinni bezinteresownie sobe pomagac, nie z nadzieja ze cos dostana w zamian, wrecz przeciwnie, powinni oddawac do CWH itemki ktore im potrzebne nie sa, a moga przydac sie innym.
Dla mnie wystarczajacym wynagrodzeniem za "zaslugi" jest szacunek i sympatia clanowiczow, i wydaje mi sie ze wiecej osob podziela moje zdanie, oczywiscie to tylko taka mala sugestia

Ostatnio edytowany przez Unnamed (2007-12-12 21:31:00)

"Nie uznajemy pokoju  za wszelka cene"

#3 2007-12-12 22:10:44

Hikaru

Administrator

3574925
Punktów :   

Re: WYNAGRODZENIA

Słuszna sugestia Unnamed, klan jest po to by sobie pomagać, aczkolwiek ptrzeba nam sposobu na zmotywowanie ludzi do współpracy, aby pomagali sobie dla samej chęci pomocy. Sam mogę powiedzieć żę Ty i Narea oraz Keth, udowodniliście że pomagacie bezinteresownie, ja również będę starał się pomóc zawsze i w każdej sprawie, tak jak dzisiaj Betty która nawet nie dołączyła do naszego grona. Dlatego jeśli masz jakąs propozycję na jakiś sposób motywacji to proszę o napisanie mi prywatnej wiadomości bądź ogłoszenie tego na forum. Zrób jak uznasz za stosowne.

Stopka forum

RSS